Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A g-mail fiókomhoz megadtam...

A g-mail fiókomhoz megadtam egy másodlagos e-mail címet. Ezt mások láthatják?

Figyelt kérdés

2015. jan. 7. 11:08
 1/5 soccerway ***** válasza:
100%
nem
2015. jan. 7. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Fú, de gyorsan írtál :) Nagyon köszönöm a segítséged. :)

Még annyi, hogy a tartózkodási helyemet is megadtam, de nem úgy, hogy pl Budapest. Hanem hogy pl amikor google utcakeresőt keresőt keresek, akkor automatikusan onnan írja az útvonalat. (Ezt el is mentettem..) Ezt sem látják?

2015. jan. 7. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek mind biztonsági beállítások, az a lényege hogy te tudj hozzáférni a fiókodhoz, ne mások. Ha kiírja mi a másodlagos címed, egyből oda a biztonság, hiszen ott is próbálkozik aki akar.
2015. jan. 7. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha írtam valakinek e-mailt, ő ki tudja nyomozni, hogy melyik gépről, honnan írtak? IP cím vagy valami alapján?
2015. jan. 7. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem küldöd el a címedet a levélben. Az IP cím birtokában sem tudnak sok mindent csinálni, ez nem olyan hogy megvan a cím és akkor már belépsz a gépbe és látod ami rajta van.

Átlagfelhasználó legfeljebb tartózkodási helyet tud megbecsülni egy címből, semmi többet.

2015. jan. 7. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!