Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook adatvédelem! Valóban...

Facebook adatvédelem! Valóban nem tudok beleszólni, hogy engem ki milyen képen jelöljön be?

Figyelt kérdés

Egyetlen opciót találtam: ha már bejelöltek (megtörtént a baj), tudjam szabályozni,hogy a kép kikerüljön- e a falamra (láthatják e az ismerőseim). (Vagy még kiszedhetem a jelölést). De ezek már csak eső után köpönyeg megoldások...Ha már be lettem jelölve, a jelölő ismerősei láthatták (ha az enyémek még nem is), ha esetleg épp egy kalap sz@rnak vagyok taggelve:D

Vélemény?

2015. jan. 2. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:

beállítások - idővonal és megjelölés -

Hogyan tudom szabályozni, ha mások jelölnek meg, illetve megjelöléseket ajánlanak? - Ha az ismerőseid megjelölnek valakit egy bejegyzésedben, szeretnéd ellenőrizni, mielőtt a megjelölés megjelenik a Facebookon?

2015. jan. 2. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:

ja, boccs ez nem az :D

ez csak a te bejegyzésidet korlátozza

2015. jan. 2. 23:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De ez nem rám vonatkozik,hanem egy 3. személyre.
2015. jan. 2. 23:31
 4/6 A kérdező kommentje:
igen:)
2015. jan. 2. 23:31
 5/6 anonim ***** válasza:
igazából amit írtam, annak a menünek a legutolsó funkciója hivatott elvileg ezt megoldani, magyarul ha be is gépelik a neved, elvileg nem adja ki a profilod. De nekem azt írja, hogy ez a funkció még nem érhető el számomra..
2015. jan. 2. 23:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, nálam is ezt írja...:/ De az se jó megoldás, mert az jó,ha be tudnak taggelni, de én szeretném jóváhagyni.
2015. jan. 4. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!