Miért csak karanténba teszi a vírust?
Figyelt kérdés
Lefuttatam egy keresést (Malwarebytes-el)
Amikor végzett nem volt olyan opció hogy törlés... A karantennak mi érteleme ugyan úgy rajt lesz a gépemen..
2015. jan. 1. 22:07
1/6 anonim 

válasza:

Az, hogyha véletlen fontos fájlt felismer, akkor ne menjen kárba egyhavi munkád. Vagy lehet, hogy később megtisztítható lesz a fertőzött dokumentum, akkor sem kell újraírni a munkádat.
De a karanténban már nem fetőz, nem csinál semmit, miért zavar az téged?
2/6 A kérdező kommentje:
Mert ez a vírus kodolta az összes képemet és szöveges dokumentumokat a gépen.. Nem tudom őket megnyitni...most próbálkozok Nero BackItUp al
2015. jan. 1. 22:16
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval előnyös lenne ha lelehetne törölni és nem csak karanténba tenni...
2015. jan. 1. 22:18
4/6 anonim 

válasza:

Akkor töröld, de igazából teljesen mindegy.
Ha nem vagy olyan hülye, hogy a karanténba tett cuccot futtasd, akkor nem lesz bajod.
5/6 anonim 

válasza:

De akkor nem a vírust kellene letörölnöd, hanem a fájljaidat kikódolni. Ami szerintem nem fog sikerülni.
6/6 A kérdező kommentje:
Azért nemárt törölni a vírust nemde?
A fájlok dekodolasat baszhatom..
2015. jan. 1. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!