Miért ad ki a Laptopon ritkán ilyen furcsa hangot?
Nemrégen, nyár elején lett megvéve. Sokat használom.
Most az előbb, youtube-ozás közben hallottam egy ilyen kis halk furcsa, "fütyülős" hangot. Ez mi lehetett? Ritkán hallom, nem is nagyon érdekel, nem zavaró.
Csak érdekes, és kíváncsi lennék rá.
Lehet az a baja, hogy a ventilátoránál sok már a por?
6 hónapja van meg, ilyenkor érdemes lenne takarítani a belsejét, vagy várjak még vele/nem sürgős még?
Youtube videó megterhelheti ha gyengébb fajta, és felmelegszika ventilátor pedig igyekszik lehűteni. (Smart Cooling)
Hát ha homokviharban használod, akkor takarítsd ki, ha nem akkor is mert én a PCmet 2hetente szoktam,persze ezt könnyebb, de neked sem ártana. A por is melegít.
Nem hiszem, hogy olyan gyenge lenne.
Szerintem szervizbe viszem, hisz én nem vagyok ebbe túl profi, nehogy valamit rosszul csináljak. Nem homokviharban használom. Egyébként közel sem biztos, hogy a ventilátor csinálja a hangot. De néha, naponta többször hallom. Érdekelne mi lehet.
Nem merem elkezdeni sem, inkább hagyom szakemberre.:D
Van laptop hűtőpad, 70 foknál egy játék se melegíti túl.:)
Youtube közbe meg max 55 fokos.
Ötletem sincs mi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!