System32-t töröljem vagy hagyjam?
lol
kb nem is tudod törölni, ha mégis, majd jól elszáll a winfos
Már azzal, hogy itt egyáltalán felvetetted a kérdést szerintem a windozod fenyegetésnek veszi és bosszúból le fog fagyni háromszor (amit amugy is megtenne persze).
Kedves haverjaid lehetnek :-)
Abban megegyezhetünk, hogy tulajdonképpen a rendszerleíró adatbázisról beszélhetünk ebben az esetben.
Ha az ismerősök nem közvetlen rosszindulatból biztattak a törlésre, akkor tulajdonképpen igazuk van , mert hallotak valamit arrol, hogy itt el kell távolítani, törölni kell valamit.
Igen, ha a rendszer (a gép) egy idő után lelessul, oka lehet a rendszerleíró adatbázisban felhalmozódott korábbi, különböző a windows-szal eltávolított programok által hátrahagyott, nevezzük így: szemét.
Ezek eltávolítására - felhasználói szinten - a takarító és eltávolító programok a hivatottak.
Pl: Advanced System Care, IObit Uninstaller (ezek ingyenesek, letölthetők). Az utóbbi először a törlendő program saját eltávolítóját használja, majd ezután
ún. hatékony ellenőrzést végeztethetünk vele, mely végén eltávolíthatjuk a törölt fájl maradványait a rendszerleíróból. Az első programmal törölhetjük a korábbi maradványokat.
Mégegyszer: maximum ennyit javasolnék felhasználói szinten. A rendszerleíró adatbázisba való törölgetést, beleírásokat, stb-t hagyjuk meg a profi, hozzáértőknek, mert ők tudják, hogy mit és miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!