Vírust kaptam? Mi ez?
Letöltöttem egy számítógép karbantartó program legújabb verzióját ismert oldaláról. Ennek a programnak 5-ös verziója volt meg. Két másik gépemen is ugyanez a program, habár ezeknél úgy lett meg az újabb, hogy frissítette magát a 7-es. Tehát a mostani letöltést úgx végeztem, hogy letöröltem az 5-öst és a letöltött 8-ast telepítettem.
A program engedélyt kért Firefox bővítmény telepítéséhez, ami a böngésző védelmét segíti. Aztán újraindítást kért, és azóta ha megnyitom a Firefoxot, még szinte be sem tölt, azonnal be is záródik.
Most letöröltem ezt aprogramot, meg végigfuttattam a vírusírtót, de nem talált semmit, és a Firefoxot ugyanúgy lecsapja. Az Explorer működik.
És még egy furcsaság: amíg fent volt ez a bizonyos tisztító program, a vírusírtóm "állapot jelzője" (bazi nagy "ikon" / "rajz") szintén eltűnt, mintha nem is lett volna ott. Miután töröltem a tisztítót, megint megjelent a vírusírtó "ikonja".
Ez most vírus akkor? Mit tegyek, ha az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!