Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom átírni az IPcímem...

Ibii kérdése:

Hogyan tudom átírni az IPcímemet Windows8.1-en?

Figyelt kérdés

Jól tudom, hogy azt is mutatja, hogy melyik városban tartózkodom ? Most egy másik várost jelöl meg állítólag.

A "kapcsolatokban" megnéztem, de nem mertem hozzányúlni, mert a Wifi beállításokba kerültem, és nem szeretném,ha tönkrevágnám az internetes hozzáférésemet.

2014. dec. 25. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:

1, nem nem tudod jól, nagyjából a közeli központot adja be, de ez pár száz kilométert is eltérhet.

2, Nem tudod magát az IP-t átírni, ami kifelé látszik, azt a szolgáltatód osztja.

2014. dec. 25. 12:03
 2/3 anonim válasza:

Nem értek hozzá de szerintem az IP címet nem lehet átírni.

amúgy meg miért zavar hogy másik várost ír? ha valami illegálisat csinálsz legalább nem csengetnek rögtön.

2014. dec. 25. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól mondják az előttem szólók, az IP címedet a szolgáltatód osztja, azt nem tudod magadnak átírni. Az sűrűn előfordul, hogy másik várost jelöl meg, sőt, én kaptam már német IP-t is, itt Magyarországon :)
2014. dec. 25. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!