Ibii kérdése:
Hogyan tudom átírni az IPcímemet Windows8.1-en?
Figyelt kérdés
Jól tudom, hogy azt is mutatja, hogy melyik városban tartózkodom ? Most egy másik várost jelöl meg állítólag.
A "kapcsolatokban" megnéztem, de nem mertem hozzányúlni, mert a Wifi beállításokba kerültem, és nem szeretném,ha tönkrevágnám az internetes hozzáférésemet.
2014. dec. 25. 12:02
1/3 anonim 

válasza:

1, nem nem tudod jól, nagyjából a közeli központot adja be, de ez pár száz kilométert is eltérhet.
2, Nem tudod magát az IP-t átírni, ami kifelé látszik, azt a szolgáltatód osztja.
2/3 anonim válasza:
Nem értek hozzá de szerintem az IP címet nem lehet átírni.
amúgy meg miért zavar hogy másik várost ír? ha valami illegálisat csinálsz legalább nem csengetnek rögtön.
3/3 anonim 

válasza:

Jól mondják az előttem szólók, az IP címedet a szolgáltatód osztja, azt nem tudod magadnak átírni. Az sűrűn előfordul, hogy másik várost jelöl meg, sőt, én kaptam már német IP-t is, itt Magyarországon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!