A számítógépemen minden fájl Windows Movie maker Fájlá változott át SEGÍTSETEK?
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 18:36
1/5 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy minden fájt egyfajta fáljlá változott volna, illetve egy kiterjesztést kapott volna, max ugyan olyan ikont kapta, hogy ha minden fájtípussal társítottad.
Csinálj egy rendszer visszaállítást, vagy a programban ha lehet, akkor szedd ki a fájlokra való integrációt.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a technika ördöge! 7-em vna itt hogy kell
?
2014. dec. 17. 18:42
3/5 anonim válasza:
Én se, mégis tudom, hogy mit kell csinálni :D
Rendszervisszaállítást csak tudsz csinálni nem? Start Menü->Minden program->Kellékek->Rendszer eszközök.
Egyébként meg az alapértelmezett programoknál a fájtípus társítása programmal vagy protokollal résznél tudsz még mást hozzárendelni az adott fájlokhoz, vagy magában a programban turkálsz. Én pl azt se tudom mi a fene ez, valszeg mert még sose használtam.
4/5 A kérdező kommentje:
ment a zöld kézfej kösz
2014. dec. 17. 19:11
5/5 anonim válasza:
jobb katt arra a típusú fájlra, amit más progival akarsz mindig megnyitni, ott tulajdonságok, és a társításnál berakod azt a progit, amelyik szeretnéd, hogy használja. és az lesz az alapértelmezett azoknál a kiterjesztésű fájloknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!