A maszkos youtubozásnak mennyi veszélye van? 12 f
Pl. az arc nélküli manusnak?
Amúgy, miért akarnál maszkot hordani? Ha nem szeretnéd, vagy nem akarod az arcodat vállalni, akkor:
1. Ne is mutasd, hanem olyan képeket, videókat vágj bele, ami a témához illik.
2. Dobd fel. Ne ugyanaz a maszk legyen rajtad (vagy ha igen, akkor az legyen egyénibb). A rossz PC játékok készítője is, egy bohóc maszkot hordott.
(az ékezetekért elnézést kérek, mobilról írok).
1. Én is így vagyok, szerintem várj vele, mondjuk 14 éves korodig, amikor már legális Google felhasználó lehetsz.
2. Ha nem akarod mutatni, ne is mutatsd, nincs értelme. Úgy mint z előző válaszadó, vágj be témához illő dolgokat.
Hát először is ironikusan jatszanam a hülyét hogy pl ilyen érdekes hangnemben beszélek cdilalnek majnkraft vidot amibe beleirnam h skypvp mert arra jönnek a klikkek. De persze nem úgy mint ez a sok nyomorék hanem akkor próbálnám ki először ezt a kakit és benaznek lenne chartoulett, ismeretlenek, gta 5, vlog, PowerPoint bemutató stb tele humorral (abból van elég,utalnak is a tanárok mert az osztály röhög egész órán ) szal ilyen fricska
Hogy
Kérdező:
ne a nézettségre menj, hanem a tartalomra. Akiknek a nézettség a fontos, azok mind bebuknak.
Nem foglak eltántorítani, kezdj bele és nézd meg, mi lesz majd. Ne egy, ne kettő, hanem több év múlva (akár 5 is kell hozzá) fog beérni az egész.
Akkord kezdj bele!
Sok sikert kívánok!
Remélem, adsz majd egy YT linket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!