F0nt0s lenne! Net lejelszavazása és mappa lejelszavazása a kérdés! Tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy vki tudja az IP-met. Biztos hogy tudja, nem lényeges. Viszont rá tud csatlakozni a netemre! Valahol volt jelszó beállítás, de már nem találom, elfelejtettem, hogy hol található. Kérlek segítsetek, hol tudom megcsinálni!
A másik az lenne, hogy mappát tudom, hogy hogyan kell titkosítani, az oké. De jelszavazni is tudom? Mert vannak olyan képeim, amit nem akarok feltölteni sehova, mert azokat ismerősök mind nézik, mert fotózok és érdekli őket. Gépen nem hagyhatom csak úgy, mert "csak 2 perc, had nézzem meg..." közben vélelten megnyitná, vagy akármi, nem lenne jó. Le kellene jelszavaznom!
Előre is köszi a segítséget!
2010. febr. 1. 11:57
2/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=mappa+jelsz%..
Itt talán több megoldás is van.Előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!