Avast riasztott erre, de nem tudom mi ez?
Ha tényleg ez az elérési útja, akkor nem gondolom, hogy téves riasztás lenne.
A Program Files mappában nem sozkott szerintem semmi lenni, csak almappák. És azokon belül vannak a programok, illetve azok dolgai.
"Nem sok mindent találtam róla a neten."
Én beírtam a következőt a Google-be:
Application Updater.exe
És az első oldalon csak olyan találatok vannak, amik azt írják, hogy vírus/malware, és hogyan lehet eltávolítani. (Ezt szerintem az Avast is meg tudja tenni.)
Szerintem ez nem téves riasztás. Van összefüggés, mert ha Rootkit, és a Program C mappában találta, akkor elég valószínű hogy igazi vírus. A rootkit-ek ahogy a gépre kerülnek, bemásolják magukat a Rendszermappába ( a C program file-ok közé). Az a lényege hogy amikor újra bekapcsolod a gépet, a vírus aktiválódik, és a Windows betöltésekor az összes többi programmal. Ha biztos akarsz lenni benne hogy a géped tiszta, töltsed le a Malwarebytes free vírusirtót! Ez egy ingyenes vírusirtó program megbízható és alapos. A lényeg hogy A TELEPÍTÉS VÉGÉN NE ENGEDÉLYEZD A FIZETŐS PRÓBAVERZIÓT! Utána nyisd meg a programot és a beállításoknál állítsad be a magyar nyelvet, és hogy Rootkit-et, PUP-ot, és Tömörítvényeket is keressen, + a heurisztikus motort kapcsold be! Ha ezek megvannak mehet a teljes rendszervizsgálat! Saját tapasztalat alapján vírusirtásra jobb mint az avast, de nincs valós idejű védelme! Megelőzésre az Avast a jobb. Innen töltheted le a free verziót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!