Ez most micsoda?! Lécci írjatok vmit!
Most,mielőtt apukámék elmentek itthonról,számítógépeztem,és hosszabbítón van bedugva a sz.gép,és most rá volt dugva a hősugrázó is,és apumék kint dvd-ztek,én bent gépeztem a szobámban,és egyszercsak vmi itt mellettem kicsapta az egész házban a biztosítékot,és itt durrant mellettem vmi..miután elmentek apámék,még 1x ugyanezt megcsinálta,durranás,villanás,DE most semmit nem csapott ki!!?Ez most mi??
Előre is köszi a válaszokat!
13/L
A házakban több úgymond részlegre van osztva az áram külön biztosítékokkal. Ha valamelyik túlterhelődik akkor kicsapja.
A hősugárzó az bizony nagyon szereti enni az áramot, és elképzelhető, ha ugyanazon a hálózaton más is bekapcsol pl mikró, vagy valami ami esetléeg folyamatosan megy, és túlterheli.
De az is elképzelhető, hogy a hosszabbítóval van valami, vagy a hősugárzóval valami zárlat és ezért pukkan.
A hosszabbítóban volt megtörve vmi,de apa már kicserélte:)
Köszönöm a válaszaitokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!