Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez most micsoda?! Lécci...

Ez most micsoda?! Lécci írjatok vmit!

Figyelt kérdés

Most,mielőtt apukámék elmentek itthonról,számítógépeztem,és hosszabbítón van bedugva a sz.gép,és most rá volt dugva a hősugrázó is,és apumék kint dvd-ztek,én bent gépeztem a szobámban,és egyszercsak vmi itt mellettem kicsapta az egész házban a biztosítékot,és itt durrant mellettem vmi..miután elmentek apámék,még 1x ugyanezt megcsinálta,durranás,villanás,DE most semmit nem csapott ki!!?Ez most mi??

Előre is köszi a válaszokat!

13/L

2010. jan. 31. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy a hosszabito haldoklik vagy gyenge a biztositek a villanyoratokban es ezert csapja ki folyton ha egyszerre több elektronikus kütyü megy!
2010. jan. 31. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A házakban több úgymond részlegre van osztva az áram külön biztosítékokkal. Ha valamelyik túlterhelődik akkor kicsapja.

A hősugárzó az bizony nagyon szereti enni az áramot, és elképzelhető, ha ugyanazon a hálózaton más is bekapcsol pl mikró, vagy valami ami esetléeg folyamatosan megy, és túlterheli.

De az is elképzelhető, hogy a hosszabbítóval van valami, vagy a hősugárzóval valami zárlat és ezért pukkan.

2010. jan. 31. 23:15
 3/3 A kérdező kommentje:

A hosszabbítóban volt megtörve vmi,de apa már kicserélte:)

Köszönöm a válaszaitokat!:)

2010. febr. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!