Nem furcsa szerintetek?
Figyelt kérdés
Az én gépemről nem tudok felmenni egy weboldalra, azt írja ki, hogy a weboldal nem érhető el. Nem tilthattak le, nem sértettem szabályt, erre az oldalra nem kell regisztráció.
Testvérem gépén viszont fel tudok menni a weboldalra.
Nem nyúlt senki a gépemhez, csak én használom.
Lehetséges, hogy más gépen keresztül tiltottak le?
vagy már nem tudom mire gondoljak..
2014. dec. 5. 21:33
1/9 anonim 

válasza:

Attól függ. Milyen oldal? Milyen idősek vagytok (ki az idősebb)? Van e még egy szülői gép?
2/9 A kérdező kommentje:
Ingatlanokat lehet nézni rajta, meg hogy ki hol lakik, név szerint.
Csak én használtam eddig, ma pedig kipróbáltam testvérem gépén, ott ment.
2014. dec. 5. 21:39
3/9 anonim 

válasza:

Akkor lehet valami gebasz van a DNS-el.
4/9 A kérdező kommentje:
Olyan nem létezik, hogy valaki, aki nem akarja hogy felmenjek a weboldalra letilt a saját gépén, vagy ilyesmi ?
2014. dec. 5. 21:42
5/9 anonim 

válasza:

De olyan is létezhet. CMD> nslookup és az oldal címe. Ha visszadob valami IP-t akkor nem a DNS a ludas, így lehet tovább keresni.
6/9 A kérdező kommentje:
annyira nem értek ehhez :(
hova kell beírnom, hogy CMD> nslookup ?
2014. dec. 5. 21:51
7/9 anonim 

válasza:

Windows billentyű + R, cmd és enter, bejön egy parancssoros felület és ide beírod, hogy nslookup www.oldalcime.hu
8/9 A kérdező kommentje:
Beírtam. Előjött egy fekete ablak, 2 másodpercre és eltűnt.
2014. dec. 5. 21:58
9/9 anonim válasza:
biztos egy blue-hat hacker tiltott le más gépen kersztul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!