Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha kéri a jelszót, akkor mit...

Ha kéri a jelszót, akkor mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Amikor töltenék le játékot , (Windows Phone) azt írja ki, Microsoft-fiók jelszavának beírása. Nos hát én elfelejtettem a jelszót,és ebben kéne a segítség hogy hogy lehet ezzel valamit csinálni? Azt ne írjátok hogy csináljak egy új jelszót, mert már próbáltam volna csinálni de valami mindig nem volt jó. Azt kéne megcsinálni hogy ne írja ezt ki? Kb 1-2 hete írja ki eddig nem volt ilyen. Ha valaki tud segiteni akkor tegye azt meg. Köszönöm by: Ricsi
2014. dec. 2. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
általában jelszót eltávolítani csak azután lehet, hogy beírod.. megpróbálhatod igaz a visszaállítást/stb. de máshogy nem fog működni, mert igaz akkor mi értelme lenne a jelszónak..
2014. dec. 2. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
És a Windows Phone-t hogy kell úgymond... (újrafrissíteni) ??? Mindent újból csinálni??
2014. dec. 2. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
telefon alaphelyzetbe állítása (így dobta ki a google), vhol a beállítások között kell lennie, de elég biztos vagyok, hogy kérni fogja a jelszót előtte.
2014. dec. 2. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg máshonnan (pl PC-ről) új jelszót kérni.

[link]

Üdv: Egy másik Ricsi

2014. dec. 2. 22:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem majd inkáb a biztonság kedvéért elviszem egy szolgáltatóhoz majd ott hatha, tud valaki segíteni. Amúgy Köszöntem a válaszokat :) Masik ricsi :D
2014. dec. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!