Megbízhatóak a torrent oldalakról letölthető védelmi szoftverek?
Figyelt kérdés
A Bitdefender Total Securityhez több forrásból is hozzá lehet jutni serialhoz, a kérdésem az lenne, meg lehet bízni az ilyen módon aktivált vírusirtó működésében?2014. nov. 29. 20:53
2/3 anonim válasza:
Amennyiben magát a programot a saját weboldaláról töltöd le, és a "szerzett" serial aktiválásához nem kell futtatnod crack/patch/stb. programokat, amik belenyúlnak a vírusirtóba, akkor megbízható.
3/3 anonim válasza:
Nem megbízható!
Múlt hónapba szedtem le AVG-t, feltelepítettem, megadtam a mellékelt serialt, újraindítottam a gépet, lassan töltött be, és minden hozzáférést letagadott!
Használhatatlan lett tőle a gépem.
Trójai és még jónéhány féreg vágta haza az oprendszert.
Újra kellett az egészet telepíteni.
Mi a tanulság, csak megbízható, a gyártó által létrehozott honlapról tölts le vírusírtót, vagy vedd meg a PC boltokban, így tudod, hogy azok megbízhatóak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!