Mi a véleményetek a Comodo Internet Security-ről?
Szerintetek jó vírusirtó?
Ha a Top 10-et kérdezném, benne van?
Melyik szerintetek a legjobb a vírusirtó (ha pl nem ez)?
Technofób?? :D
De akkor melyik a legjobb szerinted?
(Engem is idegesít, hogy mindig feldob vmit, de legalább nem hal be a gép sosem.. xD)
De pont az a jó az általad említett "hozzáértőknek", ha feldob és jelez minden gyanús dolgot.
Amúgy meg nem, nem jelez mindig, egyszer beállítod és kész.
Évek óta én már csak azt használom, üzenet csak akkor jön fel, ha új, ismeretlen cuccokat futtatok, amik fel akarnak nézni a netre.
A vírusirtója annyira nem erős, de tűzfalban verhetetlen.
Köszi! :)
És vírusirtóban mi a legjobb?
De ha mondjuk van egy géped, amit frissen telepítettél újra, és vírusmentes.
Felteszed a Comodo-t, akkor az ugyebár holt biztos, hogy a tűzfalon át nem jut be vírus a gépbe, se letöltéseken keresztül, se pendrájvon keresztül, mert rögtön karanténba teszi az ilyen fenyegető dolgokat.
Jól gondolkodom? :D
Nem.
A tűzfal nem erre van.
Ha a felhasználó hülye és saját maga szed le valamit és telepít fel, akkor magára vessen. Az ellen a legjobb vírusirtó sem véd meg.
Illetve bizonyos mértékig max, de naponta milliós nagyságrendben keletkeznek a vírusok, nem lehet mindet felismerni.
Értem.
De mondja már meg valaki hogy melyik (vagy melyek) a legjobb vírusirtó(k)?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!