Vírus iphone-ra? Segítséget kérnék. Tegnap kiírta a Safari hogy böngészés közben vírust talált . Létezik ilyen? Mi ilyenkor a megoldás? Nem akarok rányomni, hátha az a vírus. Mi a megoldás ios-re? (iphone 4)
Egyértelműen ne nyomjál rá. Ha lenne rajta valami aktív védelem akkor az nem a safarin keresztül üzengetne neked! :D
És legfőképpen nem egy androidos programot akarna letöltetni veled..
BatterySaver!!! B.meg! :D Beszarás. De fogadni mernék, hogy a "vírustalanításhoz" egy rakás ember feltelepíti ezt a hulladékot: DU Battery Saver丨Power Doctor
Eleve nem is gyanús nekik, hogy semmi köze hozzá? :D:D
4,214,340 <- ennyien tették fel.
DU Battery Saver丨Power Doctor
BatterySaver ?
Most ezek hogy jöttek ide?
A BatterySaver vírusos vagy mind?
:-O
#2 Az a vírus-os hirdetés ennek az oldalára visz fel. Hogy töltsd le...
Azt nem mondtam, hogy ez vírusos lenne, hiszen a google play elvileg bevizsgálja néha és kiszűrné. Az viszont igaz, hogy egy tök értelmetlen hülyeség és mivel a háttérben fut lassítja a telefon működését. (Nem telepítettem, de ha telepítéskor engedélyt is kér, akkor még az adatokat is gyűjtögeti a felhasználóról.) És még sorolhatnám...
Tehát én erősen kerülném azokat a programokat amik így hirdetik magukat. Eleve: jó bornak nem kell cégér.
És én csak azon voltam kiakadva, hogy 4,2 millió ember feltelepített egy olyan programot "mert víííírusos lett a telefon" ami eleve a telefon fogyasztását (próbálná) csökkenteni. Ez az összefüggéstelenség több mint NÉGYMILLIÓ embernek fel sem tűnt.. na ez a hihetetlen számomra.
(a 200 ezer meg tegyük fel, ettől függetlenül gondolta hogy felteszi ezt a csodaprogramot, ami egyébként semmit sem ér)
Ez a Battery Saver a én androidos Samsung Galaxy telefonomon is megjelent, de kinyírta az ESET Mobile Security Free.
Ezek mind SPAMOK, vírussal megfejelve.
Kicsit OFF:
Van olyan megbízható 'battery saving app' ami tényleg segít az aksin?
Szóval kikapcsolja a háttérben futó fölösleges programokat,csökkenti a kijelző fényerejét,kikapcsolja a wifit vagy a kékfogat? :P
Tudom hogy ezt mind lehet manuálisan is,de mégis csak gyorsabb lenne. :/
Gondoltam hogy van olyan ami mindezt akár egy mozdulattal elvégzi,majd ha akarom bezárom.
De inkább hagyjuk,nem áll szándékomba fórumot generálni a topicból :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!