Hogyan tudom törölni ezt a trójait (részletek lent)?
Figyelt kérdés
Az ESET megtalálta, de törölni nem tudja a Win32/Agent.QCW trójait. Megfertőzte a system32 mappában található sslnetwork.dll fájl-t. Találtam egy angol nyelvű leírást ami elvileg leírja hogyan szabadulhatnék meg tőle, de az angolom gyenge és remélem vki tud tanácsot adni hogyan tudnék megszabadulni tőle. Ez az angol nyelvű honlap: [link]
Ja amúgy jót írnak? :D
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. nov. 20. 23:22
1/9 anonim válasza:
Tölts le egy anti spyware programot, futtasd le, és azzal töröld.
2/9 anonim válasza:
Milyen ESET ez? A valódi licenszes be se engedi, illetve felismeri és bevágja a karanténba.
Netről töltötted le és onnan kerestél hozzá felhasználói nevet és jelszót?
4/9 A kérdező kommentje:
netről töltöttem le. ingyenes 30 napos verzió
2014. nov. 22. 17:23
5/9 anonim válasza:
Nem járt még le? És a gyártó oldaláról töltötted le? Csak onnan szabad.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem járt még le. :) Viszont nem a gyártó oldaláról töltöttem le.
2014. nov. 23. 00:03
8/9 anonim válasza:
Töröld és töltsd le a gyártó oldaláról, regisztrálás után küldenek TRIAL licenszkódot. Aztán ha lejár, vagy megveszed, vagy újságkóddal használod.
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült karanténba helyezni. :) Köszönöm a segítséged!
2014. nov. 23. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!