Az előzményeimben olyan dolgok is szerepelnek amiket én biztos, hogy nem néztem meg. Ez hogy lehet?

Valószínűleg belépve maradtál egy másik gépen. A Chrome, Firefox, stb... már tudják szinkronizálni a kedvenceket és az előzményeket több gép között. Ez hasznos, ha van laptopod és asztali géped is. Ha viszont belépve maradsz az elég nagy szívás! :) (Azt hiszem a mentett jelszavakat is szinkronizálja.)
Azt javaslom változtasd meg a jelszavadat pl chrome és google fiók esetében:

Közös e-mail cím? :D
Hallottam már ilyenről de valami hihetetlen nagy baromság...! Ahelyett, hogy mindenki sajátot használna és a leveleket meg a dokumentumokat osztanátok meg pl drive-al. :)
A legjobb mikor valami kétbalkezes beállítja a levelező kliensbe és nem teszi be a pipát, hogy egy példány maradjon a fiókban. Egy gombnyomással le lehet üríteni az összes levelet... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!