Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Az előzményeimben olyan...

Az előzményeimben olyan dolgok is szerepelnek amiket én biztos, hogy nem néztem meg. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
Felfigyeltem rá az előzményekben, mintha egy másik ember is használná a laptopom. Ott a neve, hogy mikor nézi az email-eit, miket nézeget, olyankor is mikor senki sincs itthon... Valaki segítsen, ez most hogy van?
2014. nov. 18. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Valaki jár be a házatokba.
2014. nov. 18. 17:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem! :D A suliban csináltunk közös e-mail címet, és nem is figyeltem, de akármikor beléptem a google-be, automatikusan ezt az emailt mentette le. És gondolom volt még így ezzel néhány ember, mert több csoporttársam is megtaláltam miket nézeget, hááát érdekes, hogy ilyen is van :D
2014. nov. 18. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg belépve maradtál egy másik gépen. A Chrome, Firefox, stb... már tudják szinkronizálni a kedvenceket és az előzményeket több gép között. Ez hasznos, ha van laptopod és asztali géped is. Ha viszont belépve maradsz az elég nagy szívás! :) (Azt hiszem a mentett jelszavakat is szinkronizálja.)

Azt javaslom változtasd meg a jelszavadat pl chrome és google fiók esetében:

[link]

2014. nov. 18. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Közös e-mail cím? :D

Hallottam már ilyenről de valami hihetetlen nagy baromság...! Ahelyett, hogy mindenki sajátot használna és a leveleket meg a dokumentumokat osztanátok meg pl drive-al. :)

A legjobb mikor valami kétbalkezes beállítja a levelező kliensbe és nem teszi be a pipát, hogy egy példány maradjon a fiókban. Egy gombnyomással le lehet üríteni az összes levelet... :D

2014. nov. 18. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nagy számítógépzseni (ez gondolom kiderült) és most már látom, hogy ez a közös email tényleg rossz ötlet, de most ez van mert erre küldik a tanárok az anyagokat. Most már óvatosabb leszek!
2014. nov. 18. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!