Melyik ingyenes vírusirtót tudnátok ajánlani win7-re? Nektek melyek váltak be?
+1 az Avast-ra.
Hosszabb leírás:
Figyelni kell, hogy ne a fizetős verzót válaszd, ők is szeretik a pénzt, a fizetős gomb mindig nagy és zöld, az ingyenes kicsike és szürke.
Sokan ott szedik le, amikor kiírja, hogy 3 napos próba, pedig csak be kell menni a menüben regisztráció fülre és megadni egy email címet és egy nevet.
Akkor ad egy éves ingyenes lehetőséget, sőt számolja is az egy évből mennyi van hátra. Egy év mulva "lejár", sokan ekkor szedik le, holott ujra reg, ujra egy cím, név, és újra egy év!
Nem egy gépen már sokadik éve csináljuk ezt, minden baj nélkül.
Néha felajánl midneféle frissítést a teljes verzióra, meg ujabban ilyen meséket, hogy mennyivel gyorsabb lesz a géped meg hány felesleges alkalmazásod van, nem kell foglalkozni vele, ki kell X-elni.
Kell nekik is a pénz, aki beveszi és fizet, máris több. Persze szándékkal megveheted a teljes verziót, de ésszel használva alig van előnye.
A file védelem és a web védelem az alapnak is része, ezeket érdemes installálásnál feltenni, a sok egyéb csingilingit nem okvetlenül, csak lassit.
Tud magyarul és nem ilyen kínai magyarsággal, hanem teljes normálisan, talán mert cseh gyökerei vannak, őnekik nem valami afrikai hottentották vagyunk, hanem a szomszédaik.
Sok olyasmit tud, amihez mégcsak hasonlót sem láttam ilyen kommersz keresőkben, pl a zárt környezet és az élő vizsgálat, amikor elindítok valamit és először olyan mintha emulátorban futna, nem tehet semmi kárt, de az avast elemzi a program tevékenységét.
Rengeteg-rengeteg letöltött szemét bukik meg így, jol becsomagolva ott van bennük a vírus, mikor indítás után elkezd okoskodni, az avast már riadót is fúj.
Ne mindenható, nem csodaszer, de sztem egy nagyon jó víruskergető. Együtt él a windows saját kergetőjével, nem hülyítik meg egymást.
Régebben 64bites rendszerben (amikor ez újdonság volt, mert gyakori lett a 4+ giga ram) voltak furcsa gondjai, ma már ez sincs, én kb 2 éve nem tapasztaltam semmilyen problémát.
Sokféle ilyenolyan security van, némelyik kifejezetten a sírba kergető fajta, én azokat amikben pl tűzfal meg mifene van, teljes feleslegesnek ítélem.
Elsők közt lett az avast 100% win8 majd 8.1 kompatibilis, és érdemben, mert elég mélyen beépül a rendszerbe, nem csak egy sima minta alapu file vizsgálatot tud, mint valami őskori dos víruskereső.
Jelenleg a win 10-el teszteltük, még azt mondta a telepítője, hogy nemnem, de félhivatalos infók szerint már dolgoznak rajta.
Pedig win 10 majd kb egy év mulva lesz boltban.
Kevesen használják a boot idejű keresését, mert kényelmetlen, de sokszor aranyat ér. Az ilyen gusztustalan az egész rendszert eluraló fertőzéseket pl hatékonyan szétszedi, elindul minden előtt.
Comore internet security. [link]
egyik lejjebb tűzálló is tartalmaz nem lassítja gépet nem zaklatlak fizetős verzióval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!