Baj ha nincs jelszó a wifimen?
Figyelt kérdés
viszont bevan kapcsolva a MAC filter, és csak a telefonom és a tabletem mac címe van engedélyezve, tehát akkor elvileg nem baj, hogy nincs jelszó, mert nem tudnak csatlakozni mások.. igaz?2014. nov. 11. 21:16
11/14 anonim 

válasza:

Akkor bárkiét aki használja a wifidet:)
Sőt, tetszőleges bűncselekményt elkövethetnek a wifiden keresztül, ami így hozzád vezethető vissza.
Persze nem mondom hogy mindenkinek vannak fontos adatai, de amikor pénzért akármilyen mocskos dolgot meg lehet venni én nem akarok információ sem lenni.
Nekem ez a biztonság megér néhány bájtot az agyamban és pár percet az életemből.
12/14 levis56 

válasza:

Nem vagyok ellene a titkosításnak csak belegondoltam amikor a tablettemet megvettem,hogy kitörölhetem vele az alsó számat mert nem tudok netezni sehol mert minden elérhető wifi titkos. Ha senki nem kódolná le milyen egyszerű lenne bárhol találhatnál kapcsolatot nem kéne a rohadt drága mobil netet külön venni a vezetékes mellé,ez is olyan mint a kommunizmus.Nem az elvvel van a baj hanem a megvalósítással,ha nem másokat akarnánk állandóan kihasználni lenyúlni még a net is lehetne élvezhető majdnem ingyen.
13/14 anonim 

válasza:

gondolom ezért csinálta a upc a wi-freet
14/14 anonim 

válasza:

#13: UPC féle Wi-free három dologban tér el a nyílt Wifitől:
-titkosított
-csak UPC előfizetők használhatják (be kell jelentkezni). Csak azok számára ingyenes, akik saját routerükön engedélyezik az opciót
-nem a felhasználó sávszélességéből csíp le a UPC magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!