Beállítható valahogy facebookon hogy gyermekem profilját ellenőrizzem?
Kiskorú gyermekem facebookját szeretném kontrollálni, milyen képeket tölthet fel, kikkel beszélget, zaklatják e üzenetekkel.
Keresgéltem neten, de mindenhol csak annyi van hogy tanítsam meg használni a biztonsági beállításokat, de úgy érzem ez kevés, nem akarom teljes felügyelet alá vonni, de nem akarom hogy a barátbőit utánozva olyan képeket oszthasson meg amit nem kéne...
Nincs erre lehetőség.
De halkan megjegyzem, hogy a regisztrálás alsó korhatára 13 év, ha ennél fiatalabb, akkor NE használja, ha idősebb, akkor pedig valóban a megfelelő használatra való tanítás a jó módszer.
Megoldható, hogy megszerezd a jelszavát, de ha ilyen szinten semmibe vennéd azt, hogy szüksége van magánéletre is azzal örökre tönkretennéd a köztetek lévő kapcsolatot. Azt a köteléket amivel hatással lehetnél rá még ebben a korban is.
Ha eddig jól nevelted, akkor nem fog olyat csinálni amivel örökre tönkretenné az életét. Ha túl erős a burok, akkor később sokkal rosszabb lesz. Engedd hibázni és inkább beszélgess vele, mintsem elvedd tőle a lehetőséget, hogy önálló felnőtt válhasson belőle.
Ha tudja, hogy bízhat a szüleiben, akkor szól a zaklatókkal kapcsolatban, ha vannak.
Engem pl. kicsiként is kb. egyszer keresett meg valami ilyesmi ember, lekoptattam a fenébe.
A selfiekkel kapcsolatban meg önmagát kell megtanulnia tisztelni.
Ha látja, hogy bíznak benne annyira, hogy facebook-ozhasson, de ettől függetlenül meg anya és apa nem hülye, akkor nem lesz semmi.
A legtökéletesebb megoldás, ha te is csinálsz egy profilt, bejelölöd.
Nem kell ott kommentálni, ha gáz egy kép.
átslattyogsz a szobájába, kislányom/fiam, nagyon nem méltó hozzád az a kép, nem értek vele egyet. aztán pá.
nekem ez 13-4 évesen elég volt.
Ez kb arra jó amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!