V9 virus lepte el a gepem, sos kene segitseg hogy irtsam ki?
Figyelt kérdés
google crome-ot hasznalok.
nem szeretnem a gepemen levo rengeteg anyagot bukni szoval jo lenne elkerulni az ujratelepitest.
2014. okt. 29. 12:25
2/7 anonim válasza:
chrome ikon tulajdonságainál jobb klikk tulajdonságok
"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe"
ez az eredeti ,viszont !! C:\Program Files\Google\Chrome\Application mappábol le kell törölni a nem kivánt fájlt
regeditbe ugyan úgy keresés v9.com összes hivatkozását mindaddig míg talál
3/7 anonim válasza:
+ ha az előző megvan, töltsed le a Malwarebytes free vírusirtót! Állítsd be a magyar nyelvet és hogy Rootkit-et meg PUP-ot is keressen. És mehet a teljes rendszervizsgálat! Itt tudod letölteni, és a telepítés végén ne engedélyezd a fizetős próbaverziót!
4/7 A kérdező kommentje:
Amator felhasznalo vagyok, eljutottam odaig hogy vegig ellenorizte a gepet, aztan kerdezte hogy fizetek e virusok torleseert, nyilvan nemet nyomtam de igy akkor meg is maradtak a virusos fileok, de most akkor nem tudom mi a kovetkezo lepes?!
2014. okt. 30. 11:55
5/7 anonim válasza:
A Malwarebytes free ingyenes szoftver, ha lefuttatod a teljes rendszervizsgálatot, akkor mutatja hogy milyen vírusokat kapott el, és mellette hogy karanténba helyezi. Az ablak jobb alsó részén ott egy nagy zöld gomb hogy "alkalmaz" (vagy valami hasonló) és ha arra rámész, akkor karanténba zárja a vírusokat. Én is ezt használom, nekem nem kérdezett rá, hogy fizetek-e a vírusok eltávolításáért. (ne fizess neki!) Ha nem segít, akkor el kell vinned szervizbe ahol leszedik a vírusokat.
7/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uj-kerdes
nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!