Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire megbizható az ipon.hu...

Mennyire megbizható az ipon.hu webshopja?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Mire vagy kíváncsi? Én már elég sokat rendeltem tőlük mindenféle cuccot és egyelőre pozitív.

Arra kell figyelni, hogy mivel nincs típusszám a termékeknél, ezért utána kell kérdezni, hogy az adott darab melyik. Konkrét példa: két darab látszólag ugyanolyan memória volt a webshopban, csak más időzítéssel; két ugyanolyan márkájú 500gb-os HDD, de különböző szériából (végül mindkettőből jót rendeltem). Egyetlen negatívumot mondhatok, hogy egy videókártyának nem a valóságos képe volt kint, ezért rosszat vettem (csak hűtésben van eltérés).

Pozitívumokhoz tartozik, hogy 2-3 hónappal a vásárlás után is újranyomtatták a számlát és garilevelet (elkevertem valahol) + többször volt, hogy rossz garancia időket írtak a garancia papírra, de amikor szóltam, akkor szó nélkül javították.

Tehát résen kell lenni, de eddig nem volt para, se garis ügyintézés (remélem nem is lesz) :)

2010. jan. 25. 16:08
 2/3 Mandela83 válasza:

Üdv!

Itt olvasgathatsz tapasztalatokat róla pl:

[link]

2010. jan. 25. 16:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is nem egyszer rendeltem tőlük és teljesen jó áraik és termékeik vannak, egyedül csak az nem tetszett amikor RAM-ot vetem és a kiadó pultba az eladó szépen fogalmazva majdnem oda dobta elém a memóriát, természetesen semmi csomagolással. Akkor az kicsit beütött nálam, de amúgy teljesen korrekt és megbízható cég.
2010. szept. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!