Számítógép bekapcsolásakor jelszó?
Figyelt kérdés
Beállítottam még régebben, hogy csak jelszóval lehessen bejelentkezni laptopon, viszont most nem akar beengedni és nem azért, mert nem jó a jelszó. Most csökkentett módban bejelentkeztem, így beengedett és szeretném megcsinálni, hogy újra jelszó nélkül lehessen bejelentkezni, hátha akkor normál módban is beenged. Elfelejtettem, hogy hol kell beállítani, tudnátok nekem segíteni?2014. okt. 23. 13:01
1/1 P.O.C. 

válasza:

Ha csökkentett módba rendszergazdaként tudtál bejelentkezni, akkor ott simán tudod törölni a jelszót (akár egy másik felhasználói fiókét is), a vezérlőpultban a felhasználói fiók beállításainál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!