A gpedit. Msc fájlt lehet valahogy jelszavazni, titkosítani?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy benti munkaállomásomat nem csak én használom és csak egy jelszó nélküli admin felhasználó van hozzá. Emiatt gyakran szétbarmolják az asztalt és a tálca beállításait és ezeknek állandó visszaállítgatása kezd frusztrálóvá tenni. A gpedit.msc-ban való beállítások egy nagyon jó megoldás arra, hogy a változtatásokat megtiltsuk, csak attól tartok, hogy ez csak átmeneti megoldás, mert ha egyszer megtalálják, akkor ők is ugyanúgy áttudják állítgatni a konfigurációkat, mint én. Ezért kérdezném, hogy van valami lehetőség arra, hogy jelszavassá tehessük azt a fájlt, vagy valami módja, hogy mások ne férjenek hozzá? Gondolkoztam a fájl átnevezésén is, de félek, hogy az galibát okozhatna a rendszerben.2014. okt. 22. 10:03
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy Windows 7-es rendszerről van szó.
2014. okt. 22. 10:05
2/3 anonim válasza:
Mi lenne ha mindenkinek lenne egy egy profilja és ugy állítsa be magának ahogyan akarja?
3/3 coopper válasza:
Szia.
Összetömörited teszel rá jelszót (RAR) az eredetit pedig törlöd. Ha használni szeretnéd kibontod (jelszóval) használat után mindig törlöd (A csomagolt megmarad).
Át is nevezheted nem okoz gondot a rendszerben (Maximum nem találja meg a rendszer)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!