A C\Users-ben mindig megjelenik egy TEMP mappa, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nemrégiben találtam pár reklámvírust a gépemen amiket leszedtem. Ezt a foldert is töröltem már de csak SAFE MODEban engedte. Aztán restart után felugrott pár CMD ablak ami el is tűnt hirtelen. Ahogy felléptem a netre rögtön visszaugrott a TEMP mappa a USERSbe. Miért?2014. okt. 20. 17:27
1/9 anonim 

válasza:

mert az kell a windows nak mert amikor telepítesz valamit a telepítő oda csomagolja ki az ideiglenes fájlokat
ha zavar akkor kapcsold ki hogy látható legyen a rejtett file
2/9 A kérdező kommentje:
De ez nem a sima TEMP hanem egy új profil. Eddig nem volt csak az utóbbi időben tapasztaltam...
2014. okt. 20. 17:49
6/9 A kérdező kommentje:
ha megnyitom akkor AppData azonbelul LOCAL, meg Roaming... és törölni nem engedi mert NTUSER.dat és LOG1 és még kb 10 fájl nem törölhető mert alkalmazásban van... vagyis fut
2014. okt. 20. 21:40
7/9 anonim 

válasza:

Azok a windows hoz kellenek
de nézd meg hogy a futo folyamatok mit futtatnak
8/9 A kérdező kommentje:
De ezek a fájlok abban a profilban is megvannak amibe belépek... de ebbe a profilba nem lehet belépni... minek kéne a windowsnak?
2014. okt. 20. 21:52
9/9 A kérdező kommentje:
Már pár reklámprogramot kiirtottam malwarebytes-sal meg avg-vel... de ez a dokument visszajön és semmi keresnivalója ott a felhasználók között ráadásul adminisztrátor jogokkal
itt a programok:
2014. okt. 20. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!