Puszedli0101 kérdése:
Segítség! Nem férek hozzá az emailomhez. Hogy ne akarjatok átcseszni és ne gondoljátok hogy én akarok mást átcseszni leírom lenn mi a probléma?
Figyelt kérdés
Szóval elfelejtettem az emailom jelszavát...sajnos a párom elég bizalmatlan az emailom meg 1000 éves annyira nem értek a számítástechnikához...és a mentett jelszavak között meg is találta a facebook jelszavam...meg szeretném változtatni nem hűtlenség miatt hanem szimplán ez igy nem jó, de nem tudom... mert oda akarna küldeni linket...segítsetek:(2014. okt. 6. 22:45
1/5 Tengor válasza:
Ha nagyon régi a cím, akkor lehet, hogy már nem is él. Próbáld meg esetleg újra regisztrálni. Ha szerencséd van, akkor sikerül. Ha nem, akkor vagy tiltották az újra regisztrációt, de már törölték a fiókot, vagy még él a fiók.
Próbáld meg kitalálni a jelszót, ha nem sikerül, esetleg írj egy levelet az üzemeltetőknek. Valószínűleg nem fognak tudni érdemben segíteni, de nem kerül semmibe.
2/5 A kérdező kommentje:
Az email él..a jelszó emlékeztetőre is emlékszem de egyszer annak megváltoztattam össze vissza lett varriálva a párom miatt ezért nem emlékszem... a facebookba be tudok lépni de az emailbe nem....
2014. okt. 6. 22:59
3/5 Tengor válasza:
Akkor ki kell találni az e-mail jelszót.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi... azzal próbálkoztam 1000el:D
2014. okt. 6. 23:14
5/5 anonim válasza:
szerintem regisztrálj egy új fiókot.én is mindig elfelejtem a jelszómat ezért mindig több helyre felírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!