Az lenne a problémám hogy nemrég raktam újra a gépem, mert egy program elromlott, és újrainstaláláskor se volt jó, most derült ki, hogy az avast a karanténba rakta egy fileját. A program teljesen megbízható meg minden ami a gépen van. Mikor a filet kiszedtema karanténból és átvizsgáltam, azt írja hogy nincsfenyegetés, de amint visszarakom a könyvtárába, blokkolja, a fent említett néven, folyamathoz meg azt írja hogy C:\Windows\System32\dllhost.exe
jah és a programot már régóta használom avast mellett, de eddig ilyen probléma nem volt, az is furcsa hogy mikor újraraktam a gépet, akkor se produkált ilyen problémát, tegnap jó volt, ma reggel meg nem
2014. okt. 2. 12:59
1/7 anonim válasza:
Lehet azóta rakták rá a vírust. De írtad hogy a C:\Windows\System\DLLHOST.EXE-fájlból jön, az értesítés a támadásról. Az avast fel fogja ajánlani a vírus javítását (miután lefut a vizsgálat, és ha elkapta a vírust ott van hogy Művelet bef. karantén. A lenyílóban próbáld meg a javítást) Szerintem töltsed le a Malwarebytes free vírusirtót, az leszedi a vírust, nekem is segített, és az egyik legjobb! Itt a link:
Szerintem meg akkor riaszt az avast-od, amikor aktiválódik a vírus de egyből blokkolja az antivírus. Nézd meg a számítógép, helyi lemez (C:)-n a mappát (keresd meg a system32 mappát, és azon belül a dllhost.exe fájlt, és jobb egér gomb, és az avast-tal "keresés dllhost.exe fájl") ha megint karantén, akkor töltsed le a Malwarebytes free vírusirtót, az megoldja a problémát.
2014. okt. 2. 17:50
4/7 A kérdező kommentje:
nem a dllhost-ot jelzi annak hanem egy 3d software dll fileját, de azt is csak akkor ha a mappájába van, ha pl az asztalon ellenörzöm akkor nem jelez semmit. A dll nemlehet fertőzött mert már a frissen letöltött program installerjénél is törli. A program 100%-osan megbízható, az autodesk oktatási oldaláról töltöttem le
2014. okt. 2. 18:35
5/7 anonim válasza:
Akkor tedd ki az asztalra, ha ott nem riaszt, és akkor hagyjad ha tényleg bízol az alkalmazásban. Erre már nem tudok jó tanácsot adni, talán a többiek igen. :)
2014. okt. 2. 18:41
6/7 A kérdező kommentje:
a vicc az hogy kikapcsoltam az avastot és úgy használtam a progit, most vissza kapcsoltam és egyáltalán nem riaszt XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!