Hogyan tudom megvédeni az adataim?
Figyelt kérdés
Újraindítottam a telefonom, és ezután tűnt el néhány ikon a kezdőképernyőmről. A Cocoppa alkamazás segítségével beállított ikonok tűntek el. Maga az alkalmazás mindegyik megvan, viszot mint irtam, az ikonjaik a k.képernyőn nincsenek. Vírusra gyanakszom, viszont nem értem hogy lehet rajta a telómon, mikor folyamatosan avast programmal átvizsgáltatom (ingyenes verzió) és ott mindig azt írja, hogy nincs baj. Akkor mi történhetett? Néhány program néha elég lassan tölt be... Meg egyre lassabb a teló néha. Kérem valaki segítsen! Hogy lehet ez? Hogyan tudnám, miyen alkalmazásokkal lehetne megvédenem hatékonyan a telefonom, és az adataim? Milyen progoival tudom gyorsítani a rendszer működését?2014. szept. 30. 17:45
1/4 anonim válasza:
Gyorsítani a Clean master tisztítóprogrammal tudod, vírus irtásra meg a Lookout vírusirtót ajánlom!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) és esetleg valami jó "adatvédő" alkalmazást tud valaki? (Ha van ilyen egyátalán xd) vagy tippeket adatvédelemmel kapcsolatban?
2014. szept. 30. 22:11
3/4 anonim válasza:
Az adataid legjobban TE tudod védeni, és nem bíznám más alkalmazásra. Ne töltsél le ismeretlen forrásokból alkalmazásokat, és jó ha van egy olyan antivírus a telefonodon aminek van web védelme. (pl: Avast mobile security)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2014. okt. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!