Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek megéri 50%-os...

Szerintetek megéri 50%-os kedvezménnyel BitDefender-t vásárolni?

Figyelt kérdés

BitDefender Total Security 2015 -re van egy 50%-os kuponom és gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e

ti mit javasoltok ?

2014. szept. 22. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez elég erősen szokás függő. Nem tudjuk, milyen oldalakat szoktál látogatni, és nem is mondom, hogy kezdd el felsorolni. Van olyan ismerősöm, akinek soha nem volt vírusirtó a gépén (a windiws-os is ki van kapcsolva), és még sosem kapott be egy vírust sem, de persze ez egy szélsőséges eset.

Én azt mondom, hogy jobb félni, mint megijedni alapon nem árt, ha valamilyen van fent. Én konkrétan minden hónapban újratelepítve használok próbaverzióban egy vírusirtót. Jó megoldás, ha találsz olyat, amivel ezt meg lehet csinálni, és nem akarsz fizetni érte.

Crack-elni vírusirtót nem szabad, azt már most szögezzük le. Az olyan, mintha egy tolvajnak adnád a kezébe a pénzedet, hogy vigyázzon rá.

Ha már megveszed a sorozatszámot, akkor a bitdefender nem rossz választás. A legjobb 5-ben biztos, hogy benne van.

2014. szept. 23. 08:16
 2/4 anonim ***** válasza:
A Bitdefender talán egyetlen nagy hibája, hogy néha hajlamos fals pozitívokat adni. Vírust mutat arra is, ami nem az.
2014. szept. 23. 08:41
 3/4 A kérdező kommentje:

megvásároltam :) ( a saját oldalukról )

első sorban azért szeretem a bitdefedert mert gyors és nem lassítja a gépet egyáltalán, és ha kinyitnék egy mappát amiben fertőzött fájlok vannak azonnal kijelzi más vírusirtóknál ezt meg nem tapasztaltam :)

2014. szept. 25. 10:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Én pont ezt nem szerettem benne, hogy ha valami gyanús fájlt vizsgált, rögtön dobálta fel az üzeneteket.

Én jobb szeretem, ha csak akkor szól a vírusirtó, hogy vírust talált, ha beavatkozást igényel, mert magától nem tudja megoldani. De ez ízlés kérdése, kinek mi tetszik.

2014. szept. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!