Viber törlése távoli pc-ről lehetséges?
A céges laptopomon lévő viber mindig automatikusan szinkronizál a viberemmel.
Most táppénzen vagyok és nem szeretném, hogy más olvasgassa. Van valami lehetőségem távolról letiltani? Köszönöm!
(A)
A cégedhez bemész látogatóba , hogy beszélj a többiekkel és a főnők(k)el , hogy mi van veled ,
hogyan érzed magad , mit mondot az orvos mikor kell visszamenni esetleges kontrollra ,
és mikor kezdhetsz újra dolgozni .
Közben leülsz a céges laptopod elé és kitörlöd a Viber programot , vagy lecseréled a jelszót ,
vagy létre hozol egy új céges Viber fiókot magadnak ,
amit ezen gépröl használsz és nem a saját Viber fiókodat használod a cégnél .
(B)
Ha a céged engedélyezte a cégnél használatos géped távoli használatát a Team Wiever programmal ,
akkor az otthoni gépedről belépsz a céges gépedbe és távoli irányítás alatt kitörlöd a Viber programot .
---
A céges és az otthoni Viber fiókod miért ugyanaz ???
És a két fiókod miért nem véded extra sok karakteres jelszóval ???
---
A céges gépednek nem te vagy a rendszergazdája , hanem valaki más , és ki tudja hogy állította be .
( ezért ne használd az otthoni Viber fiókod a céges gép(ek)en )
"Deaktiváltam és újra tettem. Ez vajon segít?"
Mert azzal hogy újra telepítetted cseréltél jelszót , és ha cserélsz is mi , szerinted a céges gép nem őrzi a belépési protokollokat ???
"Ez vajon segít?"
A céges géped a régi belépési adatokat kínálja fel ha valaki elkezd beütni egy karaktert ,
csak beilleszti hogy azt akarja használni és már ben is van a viber fiókodban .
Nem , nem segít
"Cseréld le a jelszavad."
Napi szinten cserélgetheted a jelszavad , hogy ne tudjanak belépni a viber fiókodba .
NE használd a saját (magán) viber fiókod a céges vagy más idegen gépen , csak a sajátodon .
Hozz létre egy céges fiókot és azt használd a munkahelyeden.
Köszönöm szépen!
Akkor mindenképp bemegyek hétfőn.
Az eddigi üzeneteket ugye nem menti le a gépre úgy mint régen a messenger?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!