Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen hiba lehet ez?

Milyen hiba lehet ez?

Figyelt kérdés
A netbookom mostanság azt szokta csinálni, hogy fogja magát,minden féle jelzés nélkül, cak úgy leáll kikapcsol, Igaz, sajnálatos módon tegnap volt egy olyan hibázásom hogy ágyrol sikerült lerántanom szegénykét, töltőkábelbe akadt a lábam, de akkor még ment is ugyanúgy, nem kapcsolt ki meg semmi. Most viszont, reggel is bekapcsoltam aztán pár másodpercmulva lezárta magát. na meg tegnap este, müködés közben. hogy mozgattam vagy közelebb vettem magamhoz akkor is.. benne voltam épp netezésbe, erre fogja magát és sekép se hang, csak egy kattanás. Én arra gyanakszom hogy vagy vinyó, vagy proci hütő, ott szokott ilyen lenni,ha túlmelegszik valami akkor biztonsági okokból magától lekapcsol. vagy még esetleg az akku, nem érintkezik rendesen, kilazúlt, mert ahogy észre vettem, akkor történik ez, ha mozgatom a gépet, arrébb teszem, vagy kézbe veszem. Mi lehet a gond. Szét szedjem, belenézzek ? egyszer már szedtem szét, ismerem milyen.
2014. szept. 19. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáljuk először a hűtéssel.

Szedj le egy Speccy-t (piriform.com/speccy), aztán meglátjuk hogy mi hány fokos.

2014. szept. 19. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a vinyot hogy rendesen csatlakozik e ez az első
2014. szept. 19. 10:09
 3/4 A kérdező kommentje:
óó... gép alá néztem mikor lekapcsolt.. és persze az aksi. félig kilógott, tehát nem volt bekattanva a helyére, benyomtam, mostmár müküdik. :D de azért köszönöm a segitőkész válaszokat. Erős kis gépecske, jól összerakták. van egy olyan érzésem hogy még egy leesést nem fog megbocsájtani nekem :d egyszer már leesett, akkor a vinyó kezdett el kattogni onnantól. de most már jobban vigyázok rá.
2014. szept. 20. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondok valamit !!

Ágyon NŐ t kell használni nem laptopot

És én úgy vagyok vele hogy ha már belekelgubancolodnivalamibeazapinasorlegyen

:))

2014. szept. 20. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!