Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ismertek win7 alatt működő...

Ismertek win7 alatt működő keyloggereket?

Figyelt kérdés
Szevasztok. Egy olyan gépre kellene a keylogger amin nincs vírusirtó es win7 rendszer van rajta. Olyan logger kellene ami e mailben elküldi a felhasználóneveket és jelszavakat. Esetleg szöveges formában a gépre menti azokat.
2014. szept. 9. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Az efféle tevékenységeket börtönbüntetéssel díjazzák.
2014. szept. 9. 09:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van, ez bűncselekmény. Gondolom te sem szeretnéd, ha a jelszavadat megszerezve leskelődnének utánad vagy éppenséggel ellopnák a fiókodat, banki login adataidat, stb.
2014. szept. 9. 10:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Az számít annak ha más gépére pakolom. De a sajátom az én váram az én házam. Fizetös logger amugy is van...
2014. szept. 9. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Tévedsz, az számít annak, ha más adatait lopod el vele. Azt meg ne meséld már be, hogy a saját belépési adataidat akarod elküldeni magadnak e-mailben...

Más példa, hogy megértsd:

Ha meghívsz valakit a te házadba és kirabolod, akkor az legális? ("De a sajátom az én váram az én házam.")

2014. szept. 9. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire aktuális meg, de...

Ez simán fut win 7-en ( [link] )

Ugyanúgy kell felpakolni, mint bármelyik másik operációs rendszernél.

Annyit viszont hozzáfűznék, hogy ezt tényleg bünteti a törvény és igen a sajátodra bármikor felrakhatod, sőt bárki gépére felrakhatod, viszont mielőtt elkezdene gépelni, tájékoztatni kell arról, hogy van egy ilyen dolog a gépen.

2014. okt. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!