Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért fordulhatott élő az,...

Miért fordulhatott élő az, hogy a könyvjelző sávom 1:1 megegyezik a barátnőm gépén is, talán kémprogram?

Figyelt kérdés

Mindketten Chrome-ot használunk és,ami érdekes,hogy olyan elemek kerültek át az ő gépére,amiket akkor állítottam be,amikor még együtt sem voltunk.

Felhasználói szintű tudással rendelkezem számítógépek terén,de ez nagyon bizarr látvány volt.

Aki érti, miért van ez,kérem írja le nekem.

Köszönöm!

2014. szept. 9. 05:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor bejelentkezel egy google fiókba, akkor a személyes beállításaidat is láthatóvá teszed. Ez csak Chrome-nál van így. Azaz, ha a világ bármely pontján bejelentkezel, akkor ugyan azt a könyvjelzősávot, és megjelenést fogod látni.

Amint kijelentkezel, visszatér az alap Chrome nézet.

(Beállítások---Google fiók leválasztása)

2014. szept. 9. 06:23
 2/3 anonim ***** válasza:
A tényleges okot kihagytam: Mindkét gépen ugyan azzal a google fiókkal vagy bejelentkezve a Chrome-ba. Ez az ok. :)
2014. szept. 9. 06:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ez hasznos és megnyugtató volt. :)
2014. szept. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!