Hogyan lehet károsítani egy számítógépet, amin rendszergazdai védelem van, anélkül h fizikálisan bántanám a gépet?
Egy öreg számítógépet kaptam komoly rendszergazdai védelemmel. Telepíteni, törölni fájlokat v a vírusirtót használni nem tudom. A fogadás alapján egy hetet kaptam h károsodást okozzak a gépen(nem feltétlen maradandót).
Vagy vmi jó praktika kéne amivel kijátszom a korlátozást v a rendszergazdai fiók feltörése ami, lehetetlennek látszik :/
Ha sikerül a feladatot jövő vasárnapra elvégeznem ingyen kapok egy playstationt. Ha nem, akkor meg kell vennem a sráctól! Segítsetek kérlek!
xp sp3-nál már csökkentett módban is kér jelszót
amúgy meg ctr+alt+delete kombínációval normál üzemmód esetén is elő lehet hívni azt a módot, hogy a felhasználónevet beírd
megoldás: kiveszed a merevlemezt, bekötöd a saját gépedbe, egy linux live-cd-t beteszed, megkeresed azt a fájlt, ahol a jelszavakat tárolja, kimásolod a fájlt, és néhány ra alatt windows alatt is meg tudod tőrni
a szeme láttára be fogsz tudni lépni a rendszergazdai fiókba, és még meg se változtattad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!