Miért jelez nekem az Eset Smart Security hamis riasztásokat?
Figyelt kérdés
Eddig jelzett nekem a Freemake Video Converter és a CCleaner telepítőjére is, amikben nem hinném, hogy vírus van. (Nem tévesztettem össze a KÉRETLEN alkalmazásokkal!)
Teljesen eredeti, a legfrissebb verzió, újságos kódokkal aktiválom, tehát a lényeg, hogy nem tört.
2014. aug. 29. 13:23
1/7 anonim válasza:
nekem is ESET van gépen néha vicces dolgokat csinál tedd ezeket a kivételek közé(+a gyártónak küld ell mint hamis riasztás) azt ennyi.Egyébként nem vírusosak ezek a programok sőt ha warezolsz egyes crackeket is vírusnak néz néha.
2/7 anonim válasza:
Mindkét esetben a szoftverhez mellékelt kéretlen alkalmazás, a Toolbar okozza a gondot. Ezekben van az a kód, amire ugrik az ESET. NEM hamis riasztás! A gyártó cégek ragaszkodnak ezekhez a sz*-hoz!
3/7 anonim válasza:
Ez van Ccleanerben: Win32/Bundled Toolbar Google.G kéretlen alkalmazás.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Már töröltem végleg a Piriform díszes "Ccleaner Free" termékét, soha többé nem kell, helyette jól működik az Advanced System Care.
Egyék meg a Pirformék a toolbarral és a trójaival együtt!
6/7 anonim válasza:
És mi van az mp3 fájlokkal? azoknál miért jelez állandóan vírust, és nem engedi letölteni őket? újságkódos legfrissebb ess
7/7 anonim válasza:
Biztos, hogy ott is valami Javascriptbe ágyazott trójai okozza. Mp3-al kapcsolatban kérdezd meg tőlük, mi ezzel a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!