Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Visszalehet hozni egy törölt...

Balint123456789 kérdése:

Visszalehet hozni egy törölt fájlt a lomtáron kívülről?

Figyelt kérdés
Át tettem az asztalon lévő dolgokat egy mappába ami szintén az asztalon volt, nem ellenőriztem le és letöröltem utána a fájlokat amiket áttettem, utána töröltem őket a lomtárból hiszen megvannak a másik mappába. ma ránéztem és az összes ikon ott van viszont nem tudom őket megnyitni, visszalehet őket hozni valami programmal, köszönöm előre!
2014. aug. 25. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha végleges törlést csináltál akkor szívtad
2014. aug. 25. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Vannak rá programok, de ezek általában egyáltalán nem vagy csak hiányosan tudják visszaállítani az ilyen dolgokat. Nem érdemes velük foglalkozni, csak a profiknak vannak olyan megoldásai, akik az ilyesmit szinte 100%-ig vissza tudják állítani, de neked arra nincs pénzed.
2014. aug. 25. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Azért egy próbát megér, magyarul is tud a program, kezelése szinte gyerekjáték. Sok sikert.

2014. aug. 25. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Recuva, minél hamarabb scanelsz egyet, annál valószínűbb, hogy vissza tudod hozni.
2014. aug. 25. 19:54
 5/7 Gábor_79 ***** válasza:
100%
Van egy másik program aminek egyszerű a használata, próbáltam és bevált. 2 MB az egész: (gyártó Runtime) GetDataBack for NTFS.
2014. aug. 25. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
A GetDataBack nagyon jó, csak órákon keresztül vizsgálja a drivert 1 file-ért, a Recuva sokkal jobb 1-1 file-ra.
2014. aug. 27. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendszer visszaállítás? HA visszatudod állítani a gépedet egy olyan időpontra, ami még a törlés előtt volt, és a fájlod is megvolt már a gépen.
2014. aug. 27. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!