Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy ismerősöm fel akarja...

Egy ismerősöm fel akarja törni a facem mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokat fenyegetőzött és küldött képeket amik bizonyítják hogy tényleg tud.

A jelszómba van nagybetű és szám is.Tudom hogy meg tudja és meg is akarja tenni de mit tehetnék??

Vagy egyáltalán a feltörés hogy működik??

2014. aug. 25. 19:12
 1/5 anonim válasza:
0%
persze h van feltörés...nem tudom,beszélj vele h ne törje föl..jelentsd föl
2014. aug. 25. 19:28
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Válts jelszavat vagy gmail jelszavat (mert én már törtem az alapján fel facet,nyugi csak troll felhasználót amit haverom elsajátított) vagy deepneten jó pénzért igényelhetsz hackert és mindent megtudsz a haverodról
2014. aug. 25. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem a facebookot törik fel. Olyan programot indítasz el ami naplózza a leütést és elküldi neki vagy olyan oldalra irányítanak el ami a Facebooknak mutatja magát, és az ott beírt jelszót eltárolják. Ezek a leggyakoribb esetek, ehhez csak annyit kell tenned hogy nem nyitod meg az ismeretlen programokat, e-mail-ek csatolmányát, bármilyen "érdekes" dolgot amit küldenek hogy nézd meg (a .jpg.exe sem kép, hanem program). A megnyitott weboldalak címét is figyeld, és csak a hivatalosra jelentkezz be. Ne hagyd felügyelet nélkül a géped és ne hagyd hogy más ott üljön előtte amikor nem látod mit csinál, ne hagyd hogy más programot telepítsen.

Ezekre figyelve minimális az esélye hogy megszerzik az adatokat.

2014. aug. 25. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

"küldött képeket amik bizonyítják hogy tényleg tud"

hú, talán be volt lépve valaki máséba? nagyon nagy háker lehet..

2014. aug. 25. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
ez nem így működik nem valószínű hogy meg tudná csinálni.. de simán jelentsd fel hogy ezzel fenyegetett
2014. aug. 25. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!