Kinyírja a Windowst az új frissítés! Tippek, tanácsok?
Figyelt kérdés
Az Indexen olvastam egy tegnapi cikket, amely szerint többeknél volt panasz rá, hogy a legutóbbi Win7 biztonsági frissítés (amely nálam aug. 18-án települt) kék halált okozott. Találkozott már valaki ilyennel? Mit tanácsoltok, komolyan kell ezt venni? Mit tegyek, letöröljem a frissítést? Ezt hogyan kell, mit töröljek?
Az említett cikk: [link]
És egy kép a frissítésekről: [link]
2014. aug. 19. 20:42
1/9 anonim válasza:
Komolyan. Ha már frissíted a rendszered le kell törölni vagy nem babrálni ha eddig nem okozott gondot,ezt te tudod.
2/9 A kérdező kommentje:
Oké, de mit töröljek le? Ott van a képfeltöltéses link, tudnál segíteni?
2014. aug. 20. 11:54
3/9 anonim válasza:
Itt olvashatsz róla. [link]
A törlés menete a következő: Vezérlőpult, Programok, Programok és szolgáltatások, itt Frissitések megjelenítése. Megkeresed benne a KB2982791 számút, jobb egérgomb és törlés, utána újraindul a géped. Nálam az Eset zavarodott meg a kernelhiba miatt.
5/9 anonim válasza:
Nekem nem jelent meg és még nincs feltelepítve a kereső szerint. Vagy lehet rejtett közé tettem mert valamiért nem engedte felrakni.
6/9 anonim válasza:
Utána amúgy ajánlom a rejtett frissítések közé rakni nehogy a gép felrakja amúgy megint (lehet nem fogja) :)
7/9 anonim válasza:
Mar kiszedtek a frissitesekbol,hirek szerint.Esely nincs igy mar felrakni a rosszakat.
8/9 A kérdező kommentje:
Én sem találom. Van egy csomó KB29... számú, de amit írtál, nem találtam meg. A gépem pedig egyre furcsábban viselkedik, szerintem újra fogom rakni a Windows-t, mielőtt nagyobb gond lesz.
2014. aug. 22. 11:16
9/9 anonim válasza:
Alighanem beszedett egy trójait, futtass le online scannert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!