Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért lesz állandóan korlátozo...

Miért lesz állandóan korlátozott a wifi elérésem? részletek lent

Figyelt kérdés
Win8.1-et használok nod32-vel a probléma azután mutatkozott miután lecseréltem az eset smar security-t mivel a tűzfalán hiába engedtem át egy programot az mégsem tette. Ezért sima nod32-re váltottam és windows tűzfalat használok de most folyamatosan megszakad az internet kapcsolatom(van hogy 1-2 óránként van hogy csak egy fél nap múlva) és csakis a számítógépen telefonon ps3-on mindenhol van net. Kérdés hogy mit tehetek hogy ez ne történjen meg

2014. aug. 16. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki kell kapcsolni a fos Windows tűzfalat!
2014. aug. 16. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mást mondok...

Felejtsd el a viruskeresőket! :-)

(csak lassítják a gépet..., és a virusok ha akarnak viruskeresővel rendelkező gépekre is rámennek :-) ...emlékszel a H1N1 virusra és az ellenszerre? Nos akit beoltottak (gyengített virusokkal) ellene, azok érezték magukat szarul :-) Magyarul: üzlet ez is!)

2014. aug. 16. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:

Masodik kommentelő:

Valamennyire igazad van mert valoban nem ved meg minden vírustól a vírusirtó ami meg mindenáron meg akarja fertozni a gépemet az meg fogja(feltéve ha van eleg jol megírva az a vírus) de a többi ellen tokeletes amik nem olyan fejlettek es amugy bekapnam őket ha nem lenne vírusirtóm szoval nem nem torlom le a virusirtot es lehetoleg ilyet senkinek ne tanacsolj a jövőben mert hogyismondjam hogy is mondjam hogy ne sertselek meg szoval nem jo ötlet :) első kommentelővel szinten nem ertek egyet inkább mondjatok mas megoldast ha tudtok.

2014. aug. 17. 03:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj de szep kis nyelvtani hibák meg szoismetlesek latszik hogy hajnal 4 óra van :)
2014. aug. 17. 03:59
 5/5 anonim ***** válasza:
én widows defender használok és eddig semmi gond vele 1-2 naponta frissítik úgy hogy eddig minden vírust meg fogott (szerintem)
2014. szept. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!