Win7 64bit leallitas kenyszeritese. Ez biztonsagos?
Figyelt kérdés
Nem eredeti a windowsom. Minden alkalommal igy kell kikapcsolni a laptopot, mert vmi Task... nem allitodik le magatol. Gondolom az vmi windows telepitofajl, vagy mi lehet. Sehol sem latom, hogy menne, de megy. Szoval mindig igy allitom le a laptopot. Kenyszeritem a programok leallitasara. Ebbol nem lehet baja a windowsnak, vagy a gepnek?2014. aug. 12. 13:24
1/8 anonim válasza:
Nem. Csak az a "vmi Task" nem biztos hogy el tudja menteni az állapotát (ha akarná).
Érdemes lenne kideríteni mi az, és törölni ha olyan.
2/8 anonim válasza:
NE kénszerysd automatikusan be fog zárodni (nekem úgy 0,1 ezred másodpercig van ott de lehet hogy más gépeknél lasabb)
3/8 |Orfeusz| válasza:
Ennek szerintem nincs köze a nem eredetiséghez. Valami háttérprogram nem akar bezáródni. Nálam például az Origin tököl 15-20 másodpercet minden leállításnál.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Akkor várok vele, majd bezárja magát.
A legközelebbi leállításnál megírom mi is az a program pontosan.
2014. aug. 12. 16:38
5/8 anonim válasza:
Nekem a Ccleaner miatt csinálja, de úgyis bezárja, nem kell vele törődni.
6/8 A kérdező kommentje:
A következő marad mindig nyitva: Task Host Window. Ez mi?
2014. aug. 14. 16:47
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a problémám, ami azoknak az embereknek, akik a link alatt vannak.
2014. aug. 16. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!