Az úgy jó, ha úgy aktiválom az ESET Smart Security 7-et, hogy minden hónapban új próbaidőszakot kérek mindig egy új FakeInbox-os e-mail címre?
Figyelt kérdés
2014. aug. 6. 12:32
11/18 anonim válasza:
A próbaverziót INNEN töltsd le és ne a kínai-hottentotta hamis oldalakról.
12/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félre értettetek. Én az eredeti próba verziót töltöttem le. A nincsmail egy eldobható, ideiglenes e-mail cím, amire megigénylem a 30 napos próbaidőszakot. (Mivel egy e-mail címre csak egyet enged.) Tehát a vírusírtóm eredeti, nem tört, annyi eszem nekem is van, hogy nem használok olyat. De ezentúl lehetőség szerint újságos kódot fogok használni, mivel nem akarok e-mail címekkel babrálni.
2014. aug. 7. 07:47
13/18 anonim válasza:
Helyes, nekem is újságkóddal fut.
14/18 A kérdező kommentje:
Most az lenne a kérdésem, hogy hagytam a próbaverziós licencet és most kértem helyette egy újságkódos licencet. A gépet újra kellett indítani, hogy próbaverzióból full verzióba lépjen(újraindítás előtt ott maradtak a próbaverziós feliratok), de most honnan tudom, hogy meddig tart a licenc? Az e-mail fiókomra azt írták, hogy 2014. 09. 30., de nekem sehol sem írja ki, hogy mennyi van hátra. Majd, ha lejár, kiírja? Küld egy E-Mail-t?
2014. aug. 9. 13:19
16/18 A kérdező kommentje:
Már működik és kiírja.
2014. aug. 9. 13:40
17/18 anonim válasza:
Nézd át a Beállításokat, különösen az USB-s védelmet és a WEB védelmet, jelölj be mindent, megéri átnézni. Nekem vásárolt licenszesem van, lejárt, kaptam az új kódot és majdnem elfelejtettem ellenőrizni. Ha nem megy valami, segítenek.
18/18 A kérdező kommentje:
Már be van állítva rendesen. A válaszod alapján nem értem, valahányszor új kódot írok be, mindig be kell állítani mindent? És olvastam, hogy a vásárolt licencet max. 5 számítógépen lehet használni. Ez az újságkódosra is igaz? Mert, ha igen, akkor a maradék 2 itthoni gépen is lecserélném az avastot és mivel mindhárom gép egy licencen futna, ezért látnám, hogy mikor jár le, mert én ezekből csak egyet használok, a többi nem az enyém, én csak amolyan "felelős" vagyok.
2014. aug. 11. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!