Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez vírus lehet?

Ez vírus lehet?

Figyelt kérdés
Pár napja megjelenik minden reggel egy ilyen ablak az asztal jobb alsó részén a tálca fölött. Vírus lehet? NOD32 és az ingyenes Malwarebytes nem talál semmit, csökkentett módban (hálózattal) sem. Oprendszer Win7 x64. A kép: [link]

2014. aug. 6. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Valaminek le fog járni az ingyenes próbaideje.
2014. aug. 6. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, te telepítettél valami marhaságot.
2014. aug. 6. 11:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Én tudtommal nem telepítettem semmi fölösleges marhaságot... :-/ Akkor mit telepíthettem, tudja valaki? A Vezérlőpultban a programoknál csak azok vannak amiket felraktam és egyik sem próbaidős. Mióta megvan a gép ezeken kívül semmit nem tettem rá, és nem is töröltem.
2014. aug. 6. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha telepítessz valamit csak folyton kattogsz a Next/Következő gombra, ugye? Esélyes, hogy amiket felraktál, telepítettek olyasmit is, amiről nem tudsz.
2014. aug. 6. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Vagy feltelepítettél valamit ezzel együtt,végig next gombot nyomtad,vagy bejutott valami.

Alapból felrakod a Nod32-t az nem elég,be is kell állítani,mert alap beállításon nem nyújt tökéletes védelmet.

Minap láttam itt belinkeltek egy képet,miket is kell beállítani rajta,illetve,hogy javasolt.

[link]

2014. aug. 6. 13:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem nyomkodom végig a next gombot, mert akkor tényleg minden sz*rt felrak! :-) Köszi a segítséget, beállítom a Nodot. Holnap megpróbálom kideríteni mi lehet ez. (Vajon látható feladatkezelőben??? Majd kiderül...)
2014. aug. 6. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!