Milyen vírusvédelmet ajánlotok win 8.1-re?
Téves riasztások nem feltétlen az, sőt nem az. ESET nem sűrün szokott hibázni! PL toolbarok veszélyes alkalmazások, nem javaslom senkinek a használatát! Hagyd bekapcsolva! Kételkedsz valamiben akkor töltsd fel ide és a többi 57 vírusírtó sem téved akkor az az aminek látszik! Nem csak olyan vírusok vannak amik használhatatlanná teszik a géped! Sokat nem is látsz de háttérben "ügyködnek"! ezek a legveszélyesebbek mert nem tudsz róluk, de pl adatokat továbbítanak a gépedről!
Töltsd fel ide a vírusnak itélt fájlt és ellenőrizd!
amit nem akarsz hogy karanténozzon azt tedd kizárási listára! PL ccleaner telepítője mint a legtöbb ingyenes alkalmazás google toolbar-t tartalmaz ami veszélyes ezért blokkolja! Telepítésekor viszont ne csak a next -et nyomkodd, hanem nézd meg a speciális telepítési beállításokat és vedd ki a pipát a plusz telepítők alól, így nem települ fel sok nemkívánatos program amit egy telepítő tartalmazhat! Te döntöd el mennyire figyelsz oda a részletekre, de ha nem így teszel ne csodálkozz és ne a vírusírtót szídd!
Már megtettem,azért is írtam,hogy olyasmire is jelez amire nem kellene,meg ha nem töltöttem volna fel virustotalra is tudnám,hogy nem veszélyes(ek),max furcsa az ESET-nek a program viselkedése.Egyedül ő neki nem tetszik.
Telepítésekkel kapcsolatban meg tisztában vagyok én is a dolgokkal,és sosem nyomkodom gyorsba végig a "Next" gombot,nem ma kezdtem én se :)
Na egy a fene visszaállítottam azt a pár pipát ami nem volt...Kivételbe raktam a programom is.
Cserélhető adathordozó ellenőrzést világ életembe kinyomtam mindig,hogy ne ellenőrizze automatikusan csak ha én szeretném,mert nem tudom,ha valami nem tetszik neki azon is (ami esélyes,mert 2 olyan dolog van rajta amire bejelezne eme beállítások után),akkor ugye nem fogja automatikusan törölni,hanem rákérdez mit csináljon vele,hogy kivételekbe rakhassam? Erről még nincs tapasztalatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!