Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusvédelmet ajánlotok...

Milyen vírusvédelmet ajánlotok win 8.1-re?

Figyelt kérdés
Magazinos kóddal ESET Smart Security-t tudnám használni,megfelelő lenne? Vagy kinek mi vált be?
2014. aug. 1. 11:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha én beállítom pontosan így (1-2 pipa nincs),akkor olyasmire is jelez amire tulajdonképen nem kellene neki! Több téves riasztást is produkál..
2014. aug. 2. 08:41
 12/16 csacsi2 ***** válasza:

Téves riasztások nem feltétlen az, sőt nem az. ESET nem sűrün szokott hibázni! PL toolbarok veszélyes alkalmazások, nem javaslom senkinek a használatát! Hagyd bekapcsolva! Kételkedsz valamiben akkor töltsd fel ide és a többi 57 vírusírtó sem téved akkor az az aminek látszik! Nem csak olyan vírusok vannak amik használhatatlanná teszik a géped! Sokat nem is látsz de háttérben "ügyködnek"! ezek a legveszélyesebbek mert nem tudsz róluk, de pl adatokat továbbítanak a gépedről!

Töltsd fel ide a vírusnak itélt fájlt és ellenőrizd!

[link]

amit nem akarsz hogy karanténozzon azt tedd kizárási listára! PL ccleaner telepítője mint a legtöbb ingyenes alkalmazás google toolbar-t tartalmaz ami veszélyes ezért blokkolja! Telepítésekor viszont ne csak a next -et nyomkodd, hanem nézd meg a speciális telepítési beállításokat és vedd ki a pipát a plusz telepítők alól, így nem települ fel sok nemkívánatos program amit egy telepítő tartalmazhat! Te döntöd el mennyire figyelsz oda a részletekre, de ha nem így teszel ne csodálkozz és ne a vírusírtót szídd!

2014. aug. 2. 09:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Már megtettem,azért is írtam,hogy olyasmire is jelez amire nem kellene,meg ha nem töltöttem volna fel virustotalra is tudnám,hogy nem veszélyes(ek),max furcsa az ESET-nek a program viselkedése.Egyedül ő neki nem tetszik.

Telepítésekkel kapcsolatban meg tisztában vagyok én is a dolgokkal,és sosem nyomkodom gyorsba végig a "Next" gombot,nem ma kezdtem én se :)

2014. aug. 2. 09:06
 14/16 A kérdező kommentje:

Na egy a fene visszaállítottam azt a pár pipát ami nem volt...Kivételbe raktam a programom is.

Cserélhető adathordozó ellenőrzést világ életembe kinyomtam mindig,hogy ne ellenőrizze automatikusan csak ha én szeretném,mert nem tudom,ha valami nem tetszik neki azon is (ami esélyes,mert 2 olyan dolog van rajta amire bejelezne eme beállítások után),akkor ugye nem fogja automatikusan törölni,hanem rákérdez mit csináljon vele,hogy kivételekbe rakhassam? Erről még nincs tapasztalatom..

2014. aug. 2. 09:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan a kérdésem,kipróbáltam :)
2014. aug. 2. 14:46
 16/16 csacsi2 ***** válasza:
Kiterjesztett heurisztika az ami a még nem létező, az adatbázisban nem szereplő új vírusokkal szemben is véd! Szerintem nagyon hasznos! Olyanokra riaszt amik fontos registry kulcsokat módosítanak, vagy védett fájlokat próbálnak írni.Nekem is van jópár kivételem, torrentezek is és sok "warázsolás" van a gépemen.
2014. aug. 2. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!