Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a Facebook-omat....

Balog Szilárd kérdése:

Feltörték a Facebook-omat. Mit szóltok?

Figyelt kérdés
Elmentem táborba és amikor hazajöttem akkor látták a szüleim, hogy fura nevem van facebookon. Annak az illetőnek, aki feltörte tudom az email címét, és az az egészben a szar, hogy új jelszót sem tudok kérni, mert az elsődleges email címet a sajátjára állította be és emiatt arra küldi el ha újat kérelmezek. Mint mondtam, az email címet tudom és ha azt valahogy fel lehetne törni akkor jó lenne. Csak véletlenül lezároltam a fiókot ameddig meg nem oldódik. Kérem ha valaki tud segíteni akkor segítsen!! Rengeteg személyes dolgom van + oldalak és stb.... Admin vagyok pár oldalon és így nehéz lesz...

2014. júl. 27. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálatos dolog.

A Facebook segít: [link]

2014. júl. 27. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Csak véletlenül lezároltam a fiókot ameddig meg nem oldódik."

-És mégis hogy zároltad ha feltörték?

2014. júl. 27. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyébként írj a facebook-nak mi a bajod és megoldják jobb esetben.

Máskülönben pedig talán biztonságosabbá kellet volna tenni a profilod hogy még véletlenül se törhessék fel.

Több oldalt viszek én is de admin megbízást nem adnék olyan személynek aki ilyen lúzer hogy nem figyel eléggé az oldalára, akkor hogy kezelné a rábízott oldalakat.

2014. júl. 27. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
#1 nem is tudtam, hogy van ilyen, danke
2014. júl. 27. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez kamu kérdés.

Ha be tudsz lépni, akkor meg tudod változtatni az elsődleges e-mail címet (mint ahogy ő is meg tudta változtatni).

Ha meg belépsz, a zárolás (felfüggesztés) azonnal feloldódik.

2014. júl. 27. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Röhögtem egyet a kérdésen :D
2014. júl. 27. 20:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Bakker nem véletlenül zároltam hanem direkt.. csak mivel még ilyen nem csináltam nem tudtam hogy ha lezárolom meg lehet-e még csinálni... És az a tag aki feltörte az változtatta meg az email címemet a sajátjára... Azóta már rég helyrehoztam, a régi fiókokkal igazoltam hogy én vagy ok az és meg tudtam újítani a jelszót... és ha szerintetek lúzer vagyok az a ti problémátok....
2014. júl. 27. 21:03
 8/8 legly ***** válasza:

Állítsd be a Bejelentkezés-jóváhagyási opciót, meg adod a telószámodat utána kiad egy ablakot, hogy kiléptet minden eszközt (azt hiszem) és a telefonodra küldeni fog egy kódot. Azt beírod és kész.

Hogyha valaki feltöri, akkor neked küld a telódra a kódot, addig meg úgymond nem engedi tovább aki be akar lépni.

2014. júl. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!