Hogy lehetne a Toshiba laptopom újra indítani?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mint a telefont, amikor gyári helyzetbe állíthatjuk vissza a készüléket. Ez egyáltalán lehetséges? És ha lehetséges mivel jár ez a folyamat? Avagy esetleges "mellékhatások" előfordulhatnak?
Tudom rossz témába írtam a kérdést. Ezért elnézést.
2014. júl. 26. 15:22
1/6 anonim válasza:
A gyári beállítás ott kezdődik, hogy újratelepíted a rendszert.
2/6 anonim válasza:
Milyen oprendszered van? Mert ha Windows 8(.1), akkor újra tudod telepíteni ("felújítani") a rendszert a Gépházba, vagy a gyártótól kapott DVD-n keresztül.
3/6 A kérdező kommentje:
Win 7 :/
2014. júl. 26. 18:38
4/6 anonim válasza:
8 és 8.1-nél az a "felújítás" annyit csinál, hogy összegányolja az egész gépet.
Tiszta telepítés. Ez a biztos minden esetben.
5/6 anonim válasza:
Az is igaz mondjuk. A tiszta telepítés. Javaslok erre a célra egy olyan oldalt, ahol lehet "integrált" rendszereket letölteni. [link] - regisztrálni kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Inkább szólok egy szakembernek...nem értek hozzá :)
2014. aug. 1. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!