2 magos procim van, de a gép eddig egyet használt belőle, most átállítottam 2re! Ez baj?
"proci felhevülhet, lángra kaphat, kisülhet, akár fel is robbanhat..."
:D :D
Jó lenne mondjuk tudni a proci pontos típusát. Mert így több variáció is lehet.
ez jó
::DDD
nekem is tetszik
..és mond, hol állítottad át, hogy az eddig használt 1-ből már 2-őt használjon? :DDD
Az okosoknak lehet hogy vicces, de én meg nem értek hozzá. xD Érdekes volt, és remélhetőleg meg tudom cáfolni a pasit.
Proci típusa: AMD Athlon (tm) 64 X2 dual core processor 4400+ 2.30GHz
Aki azt állítja, hogy egy rosszul beállított/hűtött processzor "lángra kaphat, kisülhet, akár fel is robbanhat" annak elég élénk a fantáziája. Ami reálisan történhet, az az, hogy túlmelegszik, és lekapcsolja a gépet, hogy megvédje önmagát. Nyilván ez sem ideális, de elég kitartónak kell lenned, hogy bármi károsodást okozz.
Az mondjuk tényleg érdekelne, hogy állítottad be, hogy kétmagos legyen. Én csak egy bootolási argumentumot ismerek, amellyel le lehet tiltani magokat, a néhány AMD-nél előforduló mag engedélyezési lehetőség pedig még nem volt jellemző erre a típusra.
Ez egy alapból két magos processzor
Tehát a gyárban már két magosra csinálták, azért mert az egymagos prociknak már leáldozott, fejlődik a technika. Gyártanak már 4,6,8 magos procikat is...
De, most nem derültségből ,teljesen komolyan... az ismerősöd ilyennel meg tud etetni, hogy terrorfegyver lehet az AMD kezében egy piacra szánt processzor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!