Melyik a legjobb vírusirtó ami ingyenes?
Figyelt kérdés
Ccleaner volt eddig de az faszán ne használt semmit :D2014. júl. 8. 09:23
1/10 anonim válasza:
A Ccleaner nem vírusirtó, talán azért nem.
Avast jó, bár, ha gyengébb a géped, eléggé megfogja.
2/10 anonim válasza:
Panda Cloud, Eset nod 32 újságos kódokkal
3/10 A kérdező kommentje:
Mcafee is volt a gépemen, ha az sem vírusirtó akkor már értem miért ment tönkre :D Majd ezeket meglesem újratelepítés után és választok
2014. júl. 8. 09:33
4/10 anonim válasza:
A Mcafe az vírusirtó, csak szar.
5/10 anonim válasza:
Panda Cloud, csak ha nem vagy online, akkor nem véd, ezt tudni kell róla.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor eddig a nod tűnik a legjobbnak..
2014. júl. 8. 10:08
7/10 anonim válasza:
Nod32 az nem ingyenes.Magazinos kóddal használható max,amit havonta kell regisztrálni majd ESET oldalán és ha már Nod,akkor ESET Smart Security inkább az tartalmaz tűzfalat is.
Ingyenesek közt Avast a legkiemelkedőbb,erősebb védelem,és már nem fogja úgy a gépet mint a régebbi verziói.Gyenge laptopomon is az fut gond mentesen! (1.5GHz,1GB Ram)
8/10 anonim válasza:
360 total security. Rendelkezik gyorsítóval is.
9/10 zsozso11 válasza:
Nos hat magazinos koddal probaltam az eset Nod 32 -ot be is irtam minden rendbe is volt. Csak az volt a baj ,hogy a kovetkezo rendszerinditaskor frissiteni akarta teljesen lefagyott a gep tole es ket nap ment rea mire leszedtem.Egyszeruen nem jutottam odaig ,hogy eltvaolitsam mert annyira fagyott a gep,probaltam meg csokkentett modot is meg az automatikus inditast is kikapcsolni,aztan vegul de nehezen eltavolitottam.
10/10 anonim válasza:
Utolso: Ott mas volt a problema.
Ha nod32 elott volt mas vedelem fent,akkor az nem lett rendesen lepucolva.
Tiszta szuz rendszeren ilyesmi nem johet elo ami nalad volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!