Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Laptopos kérdések!? Aksi kérdés?

Laptopos kérdések!? Aksi kérdés?

Figyelt kérdés
1 hete vettem egy laptopot, és szeretném hogy ne legyen semmi baj az akumulátorral, és ha úgy csinálom ha itthon vagyok hogy kiveszem az aksit, és töltőtöl gépezzek az jó? nem lessz baja?, vagy inkább úgy csináljam, hogy töltővel együtt dugjam mindíg a konnektorba?

2014. júl. 7. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nem muszáj, akkor ne használd az akkumulátort, de hetente vagy hét hetente érdemes egyszer teljesen lemeríteni, majd feltölteni.

A CHIP magazinban olvastam a legextrémebb, akkumulátor kímélő módszert: nagyjából 80%-ra kell feltölteni, alaposan bezacskózni, majd a hűtőbe rakni. Állítólag ez egy bevált módszert, de én inkább az előbbit ajánlanám.

2014. júl. 7. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne veszegesd ki, mert ha 2naponta merítgeted az sokkal többet árt, illetve áramszünet miatt a dokumentumaid (rossz esetben hardver is) elszállhat.
2014. júl. 8. 10:33
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor úgy csináljam, hogy kiveszem az aksit, és havonta, vagy 2 hetente feltöltöm 1x, és le merítem?
2014. júl. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!